Zoek een ZapDog
  Nieuwste ZapDogs
  Kenzo
  Charlie Brown
  Pearl des Quatre Cyprès
  Kira
  Mocca
  Millan
  Nino Mc Lovin'
  Ganack
  lila
  Top ZapDogs
  Lola (Liège)
  Tibe
  Toby
  Knuffel
  HERA
  Junior
  Marilyn
  Buddy
  shogun, ming, missy

About ZapDog

 1. ZapDog is het initiatief van een aantal hondengekken, die hun zebrastrepen verdienen in de digitale uitgeefwereld.

  We waren al een tijdje op zoek naar een goede online honden community omgeving, voornamelijk om onze hondse weetjes op een leuke manier met de wereld te kunnen delen.
  Vermits zo'n stek niet bestond - in België - besloten we er zelf eentje in elkaar te knutselen.

  Een stevige portie technologie, grafisch ontwerp en redactionele bijdrag werd met de mantel der hondenliefde bedekt. Een idee werd een plan. Een plan werd een passie. Een passie werd ZapDog.
  In eerste faze werd in mei 2007 de ZapDog WordPress blog opgestart. Maandelijks verdubbelde het aantal bezoekers. ZapDog had het goede spoor besnuffeld.

  Met de lancering van het ZapDog Community luik, proberen we zo veel mogelijk hondenbaasjes te overtuigen foto's en ervaringen te delen. Ons doel bestaat erin bezoekers een glimlach op hun snoet te toveren. Zo lang de ZapDog leden en gebruikers ons pootjes blijven geven, blijven wij avonden, nachten en weekends investeren in het toevoegen van nuttige en leuke toepassingen.

  ZapDog dankt Louis de LabDog. Zijn Zen (lees: 'Pasha') persoonlijkheid, zijn "het is 21h en ik wil gaan spelen met de vriendjes" telepathie en zijn onvoorwaardelijk 'ik hou van jullie', bleef en blijft dé bron van inspiratie.

  Een welgemeende 'thank you', gaat ook uit naar Michel en Yves !

Het ZapDog Team

 1. Frank is hét brein en de Chef Techniek van ZapDog.
  Met een decennium aan ervaring in het managen, analyseren en ontwikkelen van webprojecten, bleek ZapDog een 'wandeling op de hondenwei': pees en vree bij nacht, een drukke bedoening bij dag.

  Frank is voordurend op zoek naar nieuwe trukjes om de interactiviteit mét en tussen de ZapDog gebruikers te optimaliseren. Niets is té uitdagend.

  In zijn professioneel leven is Frank Senior Analyst/Partner bij Edge.be, gespecialiseerd in de ontwikkeling van media applicaties voor informatierijke toepassingen. Referenties zijn o.a. Kinepolis en Zappybaby (Sanoma Uitgevers).

  Frank groeide op in de Parel der Kempen, Westerlo, waar hij er een halve boerderij op na hield: honden, katten, konijnen, kippen, goudvissen, enz. Hij houdt van lange wandelingen op het strand met de hond, lekker eten en naar de bioscoop gaan.

 1. Chantal is de motor van het ZapDog concept en ontpopte zich tot Chef Design en Content.
  Ook Chantal heeft een rijke ervaring in de ontwikkeling van online applicaties. Zo begeleidde ze vorige generaties van De Standaard Online, Jobat en HRToday/TaxToday. Ze voerde succesvolle business consulting opdrachten uit voor onder meer de Vlaamse Overheid, Electrabel en Mediaxis (Sanoma Uitgevers).

  Chantal is reeds een aantal jaren werkzaam bij de Europese Divisie van Wolters Kluwer, marktleider in oplossingen voor professionele eindgebruikers. Ze legt zich toe op de opstart en begeleiding van strategische markt- en productontwikkeling op het Europese continent.

  Na haar studies verbleef Chantal een aantal jaren in Washington, DC. Maar Antwerpen blijft haar uitverkoren woonplaats. Ze houdt van lekker koken, film en hondjes knuffelen.